Naše usluge

Hitna stanja

Hitni stomatološki problemi mogu se dogoditi u bilo kojem trenutku, zbog čega smo tu da vam pomognemo kada nas najviše trebate. Ako osjetite jaku zubobolju, oteklinu ili traumu, važno je da nas odmah nazovete. Naš iskusni tim brzo će procijeniti vašu situaciju i pružiti vam potrebnu terapiju ili savjet.

 

Neovisno o kompleksnosti zahvata, učinit ćemo sve što možemo kako bismo vašem zubu vratili njegovo prirodno zdravlje i funkciju. Osim liječenja vaše neposredne stomatološke hitnoće, eliminirat ćemo i temeljni uzrok vaše boli. To može uključivati rješavanje problema kao što su karijes, bolesti desni ili drugi oralni zdravstveni problemi.

 

U našoj ordinaciji svakom pacijentu pristupamo profesionalno, pouzdano te iskreno. Hitni slučajevi dentalne medicine mogu biti zastrašujući, zbog čega nastojimo stvoriti ugodno okruženje za sve naše pacijente. Javite nam se s povjerenjem i dopustite nam da vam pomognemo!

Pregledi i kontrole

Redoviti pregledi kod stomatologa ključni su za održavanje zdravog osmijeha. U našoj ordinaciji, dočekat će vas tim iskusnih stomatoloških stručnjaka i savjetovati vas o budućim koracima te održavanju zdravlja vaših zuba.

 

Tijekom pregleda izvršit ćemo detaljan pregled vaših zuba i desni kako bismo identificirali bilo kakve znakove karijesa, infekcije ili drugih stomatoloških problema. Također, koristimo napredne dijagnostičke alate poput RVG skenova zagriza i intraoralne fotografije kako bismo dobili jasnu sliku vašeg stanja.

 

Vjerujemo da je prevencija najbolji lijek i zajedno s vama gradimo personalizirani plan za očuvanje zdravlja vaših zuba do kraja života. Predani smo tome da vam pružimo najkvalitetniju njegu i mogućnosti liječenja uz ugodno stomatološko iskustva bez stresa.

 

Nemojte čekati da se pojave problemi sa zubima – zakažite svoj redoviti pregled već danas i učinite prvi korak prema zdravom osmijehu.. Kontaktirajte nas kako biste saznali više o našim sveobuhvatnim stomatološkim uslugama!

Protetika

Zubna protetika je grana stomatologije koja vam vraća osmijeh na lice, ali vam i pomaže da ponovno steknete izgubljeno samopouzdanje. Odnosi se na različite vrste zubnih nadoknada koje mogu zamijeniti nedostajuće ili oštećene zube. Rješenja zubne protetike dizajnirana su tako da izgledaju, osjećaju se i funkcioniraju kao prirodni zubi, pružajući pacijentima funkcionalno i estetski ugodno rješenje za gubitak zuba.

 

U našoj ordinaciji nudimo vam uslugu fiksne i mobilne opskrbe djelomične i potpune bezubosti. Krunice i mostove radimo od najboljih materijala uz širok izbor od metal-keramike, preko emax-krunica do cirkona.

 

Uz našu pomoć, možete vratiti svoj osmijeh i nadoknaditi izgubljeni zub pomoću mosta ili proteze. Mostovi su fiksni zubni nadomjesci koji mogu nadomjestiti jedan ili više zuba koji nedostaju. Pričvršćuju se na okolne zube ili zubne implantate i mogu vratiti funkciju i izgled vaših zuba. Proteze su vrsta zubnog aparata koji se može ukloniti i koji može nadomjestiti više zuba koji nedostaju.

 

Svakom pacijentu predlažemo individualnu terapiju i rješenje, prema vašim željama, potrebama te mogućnostima. Obratite nam se s povjerenjem, zakažite kontrolni pregled i zablistajte s vašim novim osmijehom!

Implantologija

Zubni implantati izvrstan su izbor za nadomjestak zuba pružajući vam fiksni rad kod potpune bezubosti ili nadoknadu zuba bez brušenja zdravog zuba. Iznimno su izdržljivi i dugotrajni, a nakon ugrađivanja djeluju kao prirodni zubi bez poteškoća prilikom prilagodbe.

 

Uz pravilnu njegu te redovitu oralnu higijenu, zubni implantat može trajati desetljećima ili čak cijeli život. Također, zubni implantati jedina su nadomjesna opcija zuba koja može spriječiti gubitak kosti u čeljusti. Kada nedostaje zub, čeljusna kost može početi propadati, što može dovesti do dodatnog gubitka zuba i udubljenog izgleda lica. Zubni implantati stimuliraju čeljusnu kost, sprječavaju gubitak koštane mase i čuvaju strukturu lica.

 

Ako ste zainteresirani za zubne implantate, vaš prvi korak je dogovoriti kontrolni pregled. Tijekom ovog sastanka, procijenit ćemo vaše oralno zdravlje, razgovarati o vašim ciljevima zamjene zuba i odrediti jesu li zubni implantati najbolja opcija za vas. Bit ćemo tu za vas tijekom cijelog procesa, od konzultacija, zahvata, finalnog rješenja te kontrolnih pregleda, kako bismo vam pružili osmijeh koji zaslužujete.

Estetska dentalna medicina

Estetska dentalna medicina, također poznata i kao kozmetička stomatologija, grana je stomatologije koja se fokusira na poboljšanje izgleda zuba, desni i cjelokupnog osmijeha. Cilj estetske stomatologije je stvoriti lijep, prirodan osmijeh koji vraća samopouzdanje.

 

Postoje različiti postupci estetske stomatologije, uključujući izbjeljivanje zubi, porculanske ljuskice, lijepljenje zuba i ortodontske tretmane kao što su proteze ili prozirni aparatići. Svaki od ovih postupaka osmišljen je za rješavanje specifičnih stomatoloških problema, kao što su diskoloracija, okrhnuti ili napuknuti zubi, razmaci između zuba, nepravilni položaj i drugo.

 

U našoj ordinaciji vraćamo vam vaš blistavi osmijeh na lice mijenjajem starih ispuna novima ili izbjeljivanjem potamnjelog zuba. Keramičkim ljuskicama, tankim, prilagođenim ljuskicama koje se lijepe na prednji dio zuba kako bi se poboljšao njihov izgled, možemo u potpunosti transformirati vaš osmijeh.

 

Pravilno poravnati zubi lakše se čiste, čime se smanjuje rizik od karijesa, bolesti desni i drugih problema s oralnim zdravljem. Veličinu i oblik zuba određujemo prema obliku vašeg lica i usana kako bismo postigli najskladnije rezultate, uvažavajući osobne preferencije i želje svakog pacijenta. Dogovorite kontrolni pregled s nama i napravite prvi korak prema novom osmijehu!

Endodoncija

Endodoncija je specijalizirano područje stomatologije koje se fokusira na dijagnostiku, prevenciju i liječenje zubne pulpe i tkiva oko korijena zuba. Endodontsko liječenje, obično poznato kao liječenje korijenskih kanala, koristi se za spašavanje zuba koji su inficirani ili oštećeni karijesom ili ozljedom.

 

Endodontsko liječenje je vrlo uspješan postupak, koji vam može pomoći da izbjegnete potrebu za opsežnijim stomatološkim zahvatom. Osim toga, može spriječiti širenje infekcije i zaštititi vaše cjelokupno zdravlje. U našim zahvatima koristimo koferdam, gumu za izolaciju, koji omogućuje visok stupanj izolacije te liječenje bez prodora bakterija iz sline u korijenske kanale.

 

Suvremeni napredak u tehnologiji omogućio je sigurno i učinkovito liječenje korijenskih kanala uz očuvanje vaših prirodnih zubiju i održavanje zdravog osmijeha. Javite nam se s povjerenjem!

Restaurativna dentalna medicina

Restaurativna dentalna medicina je grana stomatologije koja se fokusira na vraćanje funkcije, zdravlja i izgleda zubima koji su oštećeni uslijed karijesa, traume ili drugih čimbenika. Ovo područje stomatologije uključuje različite postupke čiji je cilj popraviti ili zamijeniti oštećene zube, vraćajući im izvorni oblik i funkciju.

 

Ranom dijagnostikom pronalazimo karijes dok još nije razorio velik dio zuba uz minimalno invazivne kompozitne ispune. Velike, stare crne plombe ili karijese na vitalnim zubima saniramo keramičkim nadomjeskom što je odlična restauracija za takve zube te jamči dugotrajnu kvalitetu i zaustavlja daljnje uništavanje zuba.

 

Restaurativna stomatologija može pružiti mnoge prednosti, poput poboljšane funkcije zuba, omogućujući pacijentima pravilno žvakanje i govor, bolji izgled, dajući pacijentima samouvjereniji osmijeh te sprječavanje daljnjih oštećenja, pomažući pacijentima da očuvaju svoje oralno zdravlje. Zakažite kontrolni pregled i zablistajte uz novi osmijeh!

Parodontologija

Parodontologija je grana stomatologije koja se bavi proučavanjem i liječenjem struktura koje podupiru zube, uključujući desni, kosti i druga vezivna tkiva. Ovo polje ključno je za održavanje zdravlja i dugovječnosti vaših zubi, jer je odgovorno za prepoznavanje i liječenje parodontnih bolesti koje mogu dovesti do gubitka zuba ako se ne liječe.

 

Parodontoza je kronična bakterijska infekcija koja zahvaća desni i kost koja okružuje i podupire vaše zube. Ovo stanje je uzrokovano nakupljanjem plaka i kamenca na zubima i desnima, što na kraju može dovesti do upale, infekcije i razgradnje potpornog tkiva.

 

Liječenje parodontoze varira ovisno o težini stanja. U ranim fazama liječenje može uključivati uklanjanje kamenca i blanjanje korijena, postupak dubinskog čišćenja kojim se uklanjaju naslage i kamenac sa zuba i desni. U naprednijim slučajevima može biti potrebna kirurška intervencija, kao što je operacija režnja ili presađivanje kosti, kako bi se popravila šteta učinjena potpornim tkivima.

 

Prevencija je ključna kada je ova bolest u pitanju. Uz dobre prakse oralne higijene, važni su i redoviti stomatološki pregledi i čišćenja. Ako osjećate simptome bolesti desni, poput krvarenja desni ili dugotrajnog lošeg zadaha, zakažite kontrolni pregled i pobrinite se za svoje dentalno zdravlje. Javite nam se s povjerenjem!